Sant Cugat del Vallès

La Setmana del Llibre en Català rep 15.000 visitants el primer cap de setmana

Unes 15.000 persones han visitat des d'aquest divendres la Setmana del Llibre en Català, que aquest any se celebra a Sant Cugat del Vallès. Segons els organitzadors, aquestes xifres avalen el nou model de la fira, que dóna més presència a les activitats participatives i manté l'espai d'exposició i venda de publicacions en llengua catalana. Tot i la crisi, durant els tres primers dies de la mostra el nivell de vendes s'ha situat al 80%, el mateix que en l'edició de l'any passat.

Actualitzat
Del total de vendes, el llibre infantil representa el 35%. L'oferta de la Setmana del Llibre inclou novetats del 2008, primeres edicions i llibres especials que habitualment no es troben a les llibreries.

Aquest diumenge diversos autors com Gemma Lienas o Albert Güell han signat llibres a la carpa principal. El certamen també s'ha sumat als actes de celebració del Dia de la Dona amb un recital de poesia femenina.

Les activitats amb més públic han estat les infantils, amb el pallasso Marcel Gros i l'espectacle de marionetes "El baró de München". Aquest dissabte també va ser molt concorreguda la taula rodona "Paradigmes per al segle XXI".

La Setmana del Llibre en Català se celebra a l'entorn del monestir de Sant Cugat del Vallès fins al 15 de març.
Anar al contingut