Brussel·les

La premsa belga es fa ressò del clam per l'autodeterminació de Catalunya

El clam per l'autodeterminació de Catalunya que dissabte se sentia als carrers de Brussel·les ha sortit diumenge a la premsa belga. Diversos rotatius es fan ressò de la manifestació que la plataforma 10Mil.cat va fer a Brussel·les per demanar el reconeixement de Catalunya dins Europa i el dret d'autodeterminació. Sobre la presència a la marxa, hi ha un ball de xifres. La plataforma cívica que ha organitzat la marxa assegura que s'han complert els objectius.

Actualitzat
La premsa belga es fa ressò aquest diumenge en les seves edicions en paper i digitals de la marxa per l'autodeterminació de Catalunya que dissabte va recórrer els carrers més cèntrics de la capital. És el cas de diaris com ara "La Dernière Heure" o "La Libre Belgique".

La manifestació va estar convocada per la plataforma Deumil.cat, que publica a la seva web una galeria d'imatges de la marxa. Segons la plataforma, la marxa va complir els seus objectius de portar a Brussel·les 10.000 independentistes, tot i que la policia belga rebaixa les xifres a 3.000 participants.

La convocatòria va tenir el suport de representants del món de la cultura i de dos partits polítics: ERC i CDC.
Anar al contingut