Sant Cugat del Vallès

La Setmana del Llibre en Català arrenca a Sant Cugat del Vallès

La 27a Setmana del Llibre en Català ha arrencat aquest divendres al migdia. Enguany s'ubica a Sant Cugat del Vallès, amb un nou model. Es dóna més presència a les activitats participatives, mantenint l'espai d'exposició i venda de publicacions en llengua catalana. Les novetats han causat força polèmica, tanta que des del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya es va afirmar que desvirtuaven l'esdeveniment. En qualsevol cas, la Setmana del Llibre s'estarà a Sant Cugat fins el 15 de març, diumenge de la setmana que ve.

Actualitzat
Sant Cugat del Vallès ha obert aquest migdia les portes de la 27a edició de la Setmana del Llibre en Català, que s'allargarà fins el 15 de març. El certamen, que fins ara es feia a Barcelona, mostrarà un fons de més de 20.000 llibres, tots en llengua catalana. Amb tot, el Gremi de Llibreters no és present a la cita, després de considerar que precisament els canvis introduïts treien pes a la Setmana del Llibre com a esdeveniment per mostrar els seus fons.

També ha començat a Palma la Setmana del Llibre en català. Per primera vegada, la fira se celebra en les mateixes dates a Catalunya i a les Balears. A Mallorca la fira arriba a la seva vintena edició amb aires renovats, menys vocació local i un major interès per incorporar tota la producció literària que es genera a Catalunya.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut