Brussel·les

La plataforma 10Mil a Brussel·les reclama en una carta al Parlament Europeu el reconeixement de Catalunya

La plataforma sobiranista 10Mil a Brussel·les per l'autodeterminació ha lliurat al Parlament Europeu una carta en què exigeix el reconeixement de Catalunya dins la Unió Europea i el respecte al dret d'autodeterminació. Els representants de l'associació s'han mostrat decebuts pel fet que cap eurodiputat català els rebés a Brussel·les i tot i que han assegurat que la manifestació prevista per aquest dissabte congregarà milers de persones, veuen difícil que s'arribi a 10.000 persones.

Actualitzat
A l'acte de lliurament de la carta de la plataforma 10Mil a Brussel·les per l'autodeterminació, no hi ha assistit cap eurodiputat català, sinó un eurodiputat del Partit Nacionalista Escocès i un altre d'Eusko Alkartasuna. Per l'autor del document, la carta prova que els catalans tenen el dret i la vocació de ser representants en el Parlament Europeu.

El lliurament de la carta es fa unes hores abans de la manifestació prevista per aquest dissabte a Brussel·les per exigir el dret a l'autodeterminació de Catalunya.

Està previst que a la marxa hi assisteixin polítics d'ERC i de CiU, juntament amb milers de persones que es desplaçaran fins a Brussel·les en vols xàrter, autobusos o vehicles particulars. Tot i això, la plataforma organitzadora reconeix que serà difícil arribar a les 10.000 persones.
Anar al contingut