El Prat de Llobregat

Roben 100 ordinadors en una zona restringida de la T1 de l'aeroport de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el robatori d'un centenar d'ordinadors sostrets d'una zona restringida de la nova terminal de l'aeroport de Barcelona. Tot apunta que el robatori l'haurien fet alguns dels treballadors de la T1, segons han confirmat fonts de la policia autonòmica.

Actualitzat
El robatori dels 100 ordinadors, valorats en més de 90.000 euros, s'hauria comès entre el 26 de setembre i el 15 d'octubre de l'any passat, segons publica el diari "El Punt". Els ordinadors van arribar a la T1 el 26 de setembre i es van deixar en una zona restringida. El 15 d'octubre un responsable de la empresa, Àngel Iglesias, que s'havia d'encarregar de la instal·lació dels equipaments informàtics, es va adonar de la desaparició dels aparells i va presentar-ne la denúncia als Mossos d'Esquadra.

La policia autonòmica encara no ha detingut ningú, però segons han confirmat fonts dels Mossos els lladres haurien sigut els mateixos treballadors de la T1 o haurien actuat amb la complicitat i ajut d'alguns d'ells, ja que per poder entrar a la nova terminal de l'aeroport de Barcelona s'han de superar uns estrictes controls de seguretat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut