Barcelona

Obre al cor de Barcelona un gran espai dedicat als llibres

La cadena Bertrand ha obert una llibreria de 1.500 metres quadrats a la rambla de Catalunya de Barcelona, amb un fons de més de 100.000 títols i una plantilla de 25 venedors. La llibreria para especial atenció a la narrativa, sobretot en català i castellà, la literatura infantil i les humanitats.

Actualitzat
El ministre de Cultura espanyol, César Antonio Molina, l'alcalde Barcelona, Jordi Hereu, i l'escriptor català i premi Cervantes 2008, Juan Marsé, han presidit la inauguració de la llibreria Bertrand a Barcelona, que s'ha habilitat a l'antic cinema Alcázar, a la rambla de Catalunya, número 37. La botiga està cridada a convertir-se en la joia de la corona d'aquesta cadena.

A banda de l'ampli fons, en què destaca la narrativa, en aquest espai dedicat als llibres s'hi ha fet una aposta important per les noves tecnologies i també s'ha pensat com un espai que sigui, a més, un punt de trobada de lectors i autors, a més dels lectors entre ells, segons ha explicat Sven Huber, director de Bertrand a Barcelona. "Farem clubs de lectura i treballarem el tema infantil amb tallers", ha afegit. La intenció és, ha afirmat Huber, "crear un espai cultural al cor de Barcelona".

La cadena Bertrand té l'origen a Lisboa, la ciutat de Pessoa i Saramago, on va néixer el 1732. Actualment pertany al grup de comunicació alemany Bertelsmann. A banda d'aquest establiment que s'obre a Barcelona, que s'afegeix als vuit de gran superfície dedicats a la lectura que es troben en aquesta zona, la cadena ja té diversos centres a la resta de l'Estat i dues filials a Terrassa. L'obertura d'aquesta llibreria al centre de la capital catalana té lloc després del tancament de la Llibreria Francesa el Cinc d'Oros, la Crisol i la Bosch.
Anar al contingut