Galícia

Alberto Núñez Feijóo agraeix la feina de tots els militants per aconseguir la victòria

El candidat del PPdG a la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha celebrat amb els militants i els votants la seva victòria a les urnes, que permet crear un govern "amb un suport ampli" i un "plus de legitimitat" gràcies a la majoria absoluta dels seus 39 diputats. El líder popular ha agraït als seus oponents que l'hagin felicitat i el servei que durant quatre anys han fet al poble gallec. Alberto Núñez Feijóo està convençut que estaran al seu costat i l'ajudaran a "treballar per regenerar la vida democràtica i fer front a la crisi econòmica".

Actualitzat
"Vull agrair el suport que ha dipositat en mi el poble gallec. Un suport ampli i clar" que ens obliga a anar més enllà per "entregar el millor de nosaltres" i a "treballar per una Galícia oberta". Núñez Feijóo ha tingut paraules d'elogi també per al líder del PP, Mariano Rajoy, que ha participat en la campanya electoral com un "militant més".

Feijóo s'ha compromès a formar un govern per a tots. "Votéssiu o no, us vull convocar" a treballar per una Galícia millor, ha assegurat Feijóo en el seu primer discurs després de l'escrutini.

Amb aquesta majoria absoluta, el PPdG recupera el govern de Galícia, que ha presidit durant 22 dels seus 27 anys d'existència, primer com a Aliança Popular i després com a PP. 
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut