Sant Celoni

Una quarantena d'alumnes de La Salle de Sant Celoni s'han intoxicat amb el dinar de l'escola

Una quarantena d'alumnes d'entre 6 i 9 anys de l'escola La Salle de Sant Celoni s'han intoxicat després de consumir el menú escolar d'aquest divendres al migdia. La intoxicació ha afectat els alumnes d'un dels torns de dinar. En concret, 41 dels 250 escolars que han menjat aquest menú s'han vist afectats per vòmits i marejos. Els serveis d'emergències han traslladat els alumnes als hospitals de Granollers i Sant Celoni, si bé la majoria dels afectats ja han rebut l'alta mèdica, un cop han vomitat la toxina que els ha provocat la intoxicació. El Departament de Salut ja ha rebut mostres per analitzar els aliments.

Actualitzat
Una quarantena alumnes d'entre 6 i 9 anys de l'escola La Salle de Sant Celoni han patit intoxicacions lleus aquest divendres al migdia després de menjar el menú del col·legi, segons han informat els responsables del centre escolar.

Dels 250 alumnes que han consumit el mateix menú, un total de 41 nens del primer torn de dinar s'han vist afectats per vòmits i marejos, la qual cosa ha obligat els pares a traslladar-los als hospitals de Granollers i de Sant Celoni.

Els alumnes del centre que han menjat el menú de macarrons amb tomàquet i pollastre en el torn de la una del migdia han començat a mostrar els símptomes unes dues hores després de dinar.

El director de l'escola, Alfred Usàs, ha explicat que no hi ha cap cas greu i que la majoria dels nens "estan a casa seva". També ha dit que ja s'han lliurat les mostres dels menús al Departament de Salut perquè les analitzi, però que tot sembla indicar que el desencadenant de la intoxicació podria ser "una partida de la salsa de tomàquet" que portaven els macarrons que han menjat els escolars.
Anar al contingut