Badia del Vallès

Detingut el conductor implicat en l'accident mortal d'un motorista a Badia del Vallès

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Badia del Vallès han detingut aquest diumenge un jove de 25 anys implicat en l'accident que ha costat la vida a un motorista dins el terme municipal de la localitat vallesana. Segons han informat fonts policials, el detingut, de 25 anys i veí de Sabadell, ha fugit a peu del lloc de l'accident sense socórrer la víctima i poc després l'han localitzat a Badia del Vallès, on ha oposat una forta resistència. Els agents li han practicat la prova d'alcoholèmia i ha donat positiu. A més, tenia el permís retirat per decisió judicial.

Actualitzat
Homicidi imprudent, omissió del deure de socors, resistència i desobediència a l'autoritat, conduir amb el permís retirat i sota els efectes de l'alcohol. Tots aquest són els delictes que els Mossos d'Esquadra imputen a un jove presumptament implicat en la mort d'un motorista en un accident de trànsit.

Els fets han passat a la carretera C-58, on els agents feien un control d'alcoholèmia i han vist que, un centenar de metres més enllà, el carril quedava obstruït. En acostar-s'hi han trobat un motorista sense vida estès en el carril central. A 100 metres hi havia un cotxe accidentat amb la motocicleta encastada a la part davantera del vehicle.

El conductor havia abandonat el turisme i fugia corrents saltant la tanca metàl·lica que separa l'autopista del municipi de Badia del Vallès. Segons informen els Mossos d'Esquadra, els agents han intentat atrapar-lo però n'han perdut la pista. L'han trobat finalment a l'altura del carrer Algarve, on li han donat l'alto i l'home ha seguit corrent fins que els policies l'han interceptat i l'han intentat detenir. Segons la versió dels agents, l'home s'hi ha resistit, fins i tot amb cops de colze a l'estómac d'un dels policies.

Els Mossos d'Esquadra li han practicat la prova d'alcoholèmia i ha donat una taxa de 0,64 mil·ligrams per litre d'aire, molt per sobre dels 0,25 permesos. El jove ha estat identificat per la policia com el propietari del turisme accidentat i ha estat detingut. Després també s'ha comprovat que tenia el permís de conduir retirat per ordre d'un jutge.
Anar al contingut