Londres

Michael Jackson prepara el seu retorn als escenaris amb una sèrie de 30 concerts a Londres

Londres viurà el retorn del que un dia va ser el rei del pop. Segons publiquen diversos diaris britànics, Michael Jackson estaria negociant el seu retorn als escenaris. El cantant de "Thriller" manté converses amb els directors de la sala O2 Arena de Londres, amb capacitat per a 20.000 espectadors, on podria oferir fins a 30 concerts. Les actuacions serien a l'estiu i Michael Jackson cobraria uns 1,7 milions d'euros per cadascuna, a banda d'una part de la recaptació. En total, l'estrella podria guanyar quasi 170 milions d'euros que l'ajudarien a eixugar els seus deutes.

Actualitzat
Michael Jackson tornaria a Londres on va actuar per últim cop el 2006 amb motiu dels World Music Awards. La sala O2 Arena seria l'escenari del retorn del rei del pop segons publiquen els diaris "The Times", "The Sun" i "Daily Mail".

Hi ha poques dades sobre els concerts i alguns mitjans fins i tot apunten que Las Vegas estaria disputant a Londres la possibilitat de viure el retorn del cantant de "Thriller". Segons el diari "The Sun", les entrades VIP per aquest concert superarien els 1.200 euros.

Si la sèrie de concerts es confirma es podria parlar del primer gran retorn de Jackson als escenaris. El 2005 el cantant el van declarar innocent després que l'acusessin d'haver abusat sexualment d'un menor. Des de llavors Jackson pràcticament va desaparèixer dels escenaris i només ha protagonitzat algunes actuacions puntuals.
Anar al contingut