Madrid

El jutge Baltasar Garzón ingressa a una clínica de Madrid per una crisi d'ansietat

El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón ha passat la nit a l'hospital després que aquest divendres l'han ingressat d'urgència a la Unitat de Cardiologia de la Clínica Ruber de Madrid, afectat per una forta pujada de tensió. Segons fonts mèdiques, la seva vida no corre perill, tot i que previsiblement continuarà hospitalitzat. Garzón ha sortit de l'Audiència Nacional a primera hora d'aquest divendres a la tarda congestionat i amb una mà al pit. En arribar a l'hospital presentava una pressió arterial molt alta. Després de diverses analítiques l'han traslladat a la unitat coronària, on continua en observació.

Actualitzat
Minuts abans de l'ensurt, el magistrat de l'Audiència Nacional havia deixat tota la instrucció de la investigació sobre la presumpta corrupció al PP a punt per inhibir-se'n en favor dels tribunals que hauran de decidir si actuen sobre càrrecs públics populars. Però la pressió d'un cas d'aquesta magnitud li ha passat factura.

Sobre la presumpta trama de corrupció, s'especula que el magistrat podria haver trobat nous imputats entre aforats d'altres territoris. A més, encara s'ha afegit més tensió, ja que el diputat del PP Federico Trillo ha exigit al jutge que deixi el cas abans de dilluns si no vol enfrontar-se amb una querella per prevaricació.

D'altra banda, el vicepresident del Consell General del Poder Judicial, Fernando de Rosa, ha demanat a Garzón que aixequi ja el secret de sumari.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut