Barcelona

Barcelona suma tres mobilitzacions per ERO que afecten 760 persones

Dia de mobilitzacions a Barcelona. Els treballadors de diferents fàbriques afectats per expedients de regulació d'ocupació reclamen els seus llocs de treball. Es tracta de treballadors de les empreses auxiliars de l'automoció Esteban Ikeda i Mahle, així com també de la tèxtil Burberry. En total, els tres ERO presentats afecten 760 persones. La primera mobilització ha començat a la plaça d'Espanya, on s'han concentrat els treballadors d'Esteban Ikeda, que fabrica seients per a Nissan. Per la seva banda, els treballadors de Mahle, des de Vilanova i la Geltrú, s'han desplaçat fins a la plaça de Sant Jaume i la plantilla de Burberry ha realitzat la seva protesta davant de la botiga de la firma al passeig de Gràcia.

Actualitzat
A la plaça d'Espanya, a dos quarts de deu ha començat una concentració de treballadors d'Esteban Ikeda, que fabrica seients per a Nissan. L'empresa va presentar concurs de creditors fa un mes i va cessar l'activitat, fet que ha deixat sense feina 260 persones.

Al migdia, els treballadors del fabricant de components de l'automòbil Mahle, a Vilanova i la Geltrú han començat la seva manifestació fins a la plaça de Sant Jaume de la capital catalana per mostrar el seu rebuig a 250 acomiadaments, gairebé la meitat de la plantilla.

Per últim, a dos quarts de tres, la plantilla de Burberry s'ha concentrat davant de la botiga de la firma al passeig de Gràcia per protestar per l'ERO que afecta 235 treballadors de la factoria Lima, on es fan tasques de producció, situada al barri del Bon Pastor, a Barcelona. L'ERO afecta gairebé la meitat de la plantilla de 600 empleats.
Anar al contingut