Barcelona

TV3 permet als teleespectadors gravar els programes al PC de casa a través del mòbil

TV3 ha posat en marxa un servei que permetrà als teleespectadors programar l'enregistrament de qualsevol espai de Televisió de Catalunya al Media Center del seu ordinador personal, a través del telèfon mòbil. Això és possible gràcies a una nova aplicació que es pot descarregar accedint a la zona Orange Cat del portal de TV3. El servei, que amplia el concepte de televisió a la carta en què Televisió de Catalunya té una trajectòria pionera, ha estat desenvolupat per l'operadora Orange.

Actualitzat
Amb aquesta aplicació, l'usuari podrà arribar a casa, obrir l'ordinador i veure-hi els programes que ha ordenat enregistrar mentre era fora de casa.

El procés per accedir a aquest nou servei és molt senzill. El primer que ha de fer l'usuari és descarregar-se l'aplicació al seu ordinador personal i associar-la al seu telefon mòbil, a través d'un SMS. Un cop fet això, l'usuari podrà programar al seu ordinador, de franc, les gravacions que vulgui mitjançant la graella de programació que apareix a la zona TV3 d'Orange Cat. El mòbil enviarà aquestes ordres d'enregistrament a l'ordinador, i l'usuari tindrà els seus programes preferits a punt per veure'ls a l'ordinador.

Per poder seguir tots aquests passos caldrà tenir un telèfon mòbil WAP amb contracte Orange, un ordinador amb Windows XP 2005 Media Center Edition o Windows Vista Home Premium, i connexió a internet.
Anar al contingut