Sevilla

Detinguda una quarta persona en relació amb el crim de la jove de Sevilla

La Policia Nacional ha detingut una quarta persona en relació amb l'assassinat de la jove de Sevilla Marta del Castillo. El nou arrestat és el germà de l'autor confés del crim. Ho ha anunciat el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, que no ha volgut donar detalls sobre la implicació d'aquest quart detingut en els fets. Per aquesta desaparició, també s'ha detingut un jove que havia mantingut una relació amb la noia i que es va autoinculpar en l'assassinat, un amic d'ell que hauria col·laborat en l'ocultació del cadàver, i un menor de 15 anys. D'altra banda, les forces de seguretat continuen treballant per localitzar el cos de Marta del Castillo que, segons la confessió del primer dels detinguts, haurien llençat al riu Guadalquivir.

Actualitzat
El nou detingut ha estat arrestat a Sevilla, on continuen les tasques de recerca del cos de la noia. D'altra banda, s'han pogut saber alguns detalls sobre la nit de la desaparició de Marta del Castillo.

Transportada en cadira de rodes i moto

La noia sevillana Marta del Castillo va ser treta de la casa del presumpte assassí en cadira de rodes i després va ser transportada en una motocicleta fins a un pont, des d'on va ser llançada al riu Guadalquivir. Aquest relat dels fets és el que han donat a conèixer fonts de la investigació, que han afegit que el cos de la noia, de 17 anys, va ser transportat en moto pel presumpte assassí, Miguel C. D., i un amic seu, Samuel B. P., detingut com a còmplice.

Segons fonts de la investigació del cas, Miguel hauria trucat a Samuel el mateix dia que va desaparèixer Marta del Castillo, el 24 de gener, explicant-li que l'havia mort i que no sabia com desfer-se del cadàver.

Aleshores, Samuel s'hauria desplaçat fins a la casa de Miguel, al carrer León XIII del barri de la Macarena, on va trobar el cadàver de Marta, al qual tots dos van col·locar a la cadira de rodes que usava la mare de Miguel abans de morir.

El cos de Marta del Castillo hauria sortit del domicili del seu presumpte assassí en aquesta cadira de rodes i, un cop a l'exterior de la casa, hauria estat carregat a la moto de Miguel. Amb aquesta motocicleta, Miguel i Samuel haurien traslladat el cos de la noia fins a un pont, des d¡on l'haurien llançat al riu Guadalquivir, tal com ells mateixos han relatat a la policia.
Anar al contingut