Sevilla

Detenen un menor de 15 anys per encobrir el crim de l'adolescent sevillana

La policia ha detingut aquesta matinada a Sevilla un menor de 15 anys acusat d'encobrir l'assassinat. Amb aquest noi ja són tres els detinguts en relació amb la mort de Marta del Castillo. Avui continua la recerca del cadàver de la noia i dos dels detinguts, l'exnòvio i un amic seu, passaran a disposició judicial.

Actualitzat
Hi ha un tercer detingut en relació amb la desaparició de l'adolescent sevillana Marta del Castillo. Es tracta d'un menor, un noi de 15 anys, acusat d'encobrir la mort de la jove, un crim que ha confessat haver comès el seu exnòvio. Tant el presumpte homicida, Miguel Carcaño, com l'amic que el va ajudar a desfer-se del cadàver, Samuel, passaran avui a disposició judicial.

També avui continua la recerca del cos, ara ampliada en un tram de 80 quilòmetres del riu Guadalquivir, entre Sevilla i la desembocadura a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis. Segons ha dit el delegat del govern a Andalusia, Juan José López Garzón, l'operatiu per trobar el cos és complicat i dur, a causa de les dificultats que presenta el riu.

El principal acusat del cas és un jove de 20 anys que va tenir una relació sentimental de poques setmanes amb la noia, de 17 anys. Després de tres setmanes de silenci, aquest cap de setmana va acabar confessant que l'havia matat d'un cop fort al cap i que després n'havia llençat el cadàver al riu. Els altres dos detinguts l'haurien ajudat i encobrit.
Anar al contingut