Barcelona

El cineasta Albert Serra pensa en Josep Maria Flotats per a la seva pròxima pel·lícula

El director de cinema Albert Serra prepara un nou projecte cinematogràfic que per primer cop inclouria un actor professional entre el repartiment. El director d'"El cant dels ocells", distingida com a millor pel·lícula i millor director en la primera edició dels Gaudí, els premis del cinema català, ha dit a Catalunya Informació que voldria que aquest actor fos Josep Maria Flotats.

Actualitzat
El director d'"El cant dels ocells" i "Honor de cavalleria", Albert Serra, prepara una nova pel·lícula que comptaria per primer cop en la seva cinematografia amb un actor professional en el repartiment. I no un actor qualsevol. Serra ha explicat a Catalunya Informació que li agradaria que aquest actor fos Josep Maria Flotats.

El jove director, recentment distingit com a millor director en els premis Gaudí, té la proposta de rodar un film sobre el mite de Dràcula, i dues idees més que l'atrauen. De fet, el realitzador ha concretat que el que més l'interessa és una història sobre les noces de Canà, però que també es planteja treballar un guió sobre la vida del director alemany Fassbinder, a banda del mite de Dràcula.

Sigui quin sigui el tema, Albert Serra apostaria pels seus habituals actors no professionals, a banda de la incorporació de Flotats per a aquesta cinta, que començaria a rodar el 2010. Actualment, el cineasta està escrivint un text sobre el món del cinema que li ha encarregat el Teatre Lliure i que si té el vistiplau del teatre es duria a escena.

"El cant dels ocells", que va rebre el primer Gaudí a la millor pel·lícula i que es va presentar a Canes en la Quinzena de Realitzadors, s'ha estrenat ara a França amb una bona acollida, i s'estrenarà proximament a Portugal, als Estats Units i a l'Argentina.
Anar al contingut