Barcelona

Sis anys de presó per a un conductor que va atropellar i arrossegar 30 metres dos motoristes

Sis anys de presó és la condemna que ha rebut un conductor que va atropellar i arrossegar 30 metres els dos ocupants d'un ciclomotor després de saltar-se un semàfor vermell al carrer Diputació de Barcelona. Els dos joves van patir seqüeles irreversibles. El conductor, per la seva banda, anava begut i circulava a una velocitat excessiva.

Actualitzat
El condemnat, de 32 anys, no va respectar el semàfor i va envestir el ciclomotor. Els seus dos ocupants, un noi de 29 anys i una noia de 23, van anar a parar al capó del vehicle, que els va arrossegar uns 30 metres fins que van sortir disparats contra la calçada. Tot i així l'infractor no va aturar el cotxe i va continuar carrer avall fins a topar amb un altre vehicle.

La Guàrdia Urbana, hores més tard, va trobar el cotxe ben aparcat i va localitzar, per telèfon, l'home, que es va presentar de manera voluntària a les dependències policials, on va donar una taxa d'alcoholèmia que duplicava el límit permès.

Els fets van passar el 2005 i van suposar que una de les víctimes quedés en estat vegetatiu i l'altra paraplègica. A l'infractor se'l condemna a sis anys de presó per dos delictes de lesions, se li retira el carnet de conduir durant quatre anys i se li imposa el pagament d'uns 58.000 euros en concepte d'indemnització.
Anar al contingut