Berlín

Berlín obre el seu Museu Dalí

Salvador Dalí ja té un Museu a Berlín dedicat íntegrament a la seva obra i a la seva figura . Amb motiu dels vint anys de la seva mort, la capital alemanya ha obert un museu dedicat al genial pintor empordanès. L'edifici està situat en ple centre de la capital alemanya i l'objectiu és atreure els milers de turistes que visiten Berlín atrets per la seva extensa oferta cultural.

Actualitzat
"Surrealisme per a tothom", aquest és el lema de Dalí, l'exposició que acollirà més de 400 peces de l'artista empordanès. Gravats, dibuixos i escultures formen el gruix del fons procedent de col·leccions privades. Destaquen les litografies de la sèrie d'El Quixot de finals dels anys 50 també l'escultura "L'àngel surrealista" com fragments de pel·lícules en què Dalí va participar com ara "El perro andaluz", de Luis Buñuel.

El Museu Dalí de Berlín està situat a pocs metres de la cèntrica Potsdamer Platz, un emplaçament estratègic que segons els responsables del projecte li permetrà arribar als 120.000 visitants anuals.


Mostra un mapa més gran

Anar al contingut