ACB

El DKV Joventut millora de forma unilateral el contracte de Ricky Rubio

El DKV Joventut ha millorat el contracte a Ricky Rubio de manera unilateral i sense contraprestacions per a la temporada 2008-2009. El club verd-i-negre, en un breu comunicat, ha informat que aquesta millora contractual es va fer efectiva el passat 9 de gener, però no aporta cap detall més d'aquesta operació. D'altra banda, el nou jugador de la Penya, Coby Karl, arribarà aquest diumenge a Badalona i està previst que dilluns ja s'entreni amb l'equip a les ordres de Sito Alonso. Karl, per tant, encara haurà d'esperar-se per fer el seu debut amb el club badaloní, que demà s'enfrontarà al Vive Menorca al Pavelló Olímpic.

Actualitzat
El DKV Joventut ha millorat "de forma unilateral i sense contraprestacions" el contracte de Ricky Rubio per a la temporada 2008-09, segons ha informat aquest dissabte el club en un breu comunicat de premsa. El conjunt verd-i-negre va decidir el passat 9 de gener "per iniciativa pròpia" augmentar "ostensiblement" la quantitat econòmica que rebia fins ara la seva màxima estrella sense modificar cap altra condició del seu contracte, segons han explicat fonts del club.

La negociació entre els representants del jugador i el club per a la millora del seu contracte van començar després dels Jocs Olímpics de Pequín. L'actual contracte de Ricky Rubio finalitza al juny del 2011, encara que podria no complir-lo de forma íntegra si decideix començar una nova aventura a l'NBA. Per poder fer aquest pas el jugador hauria de pagar la clàusula de rescissió, fixada en uns sis milions d'euros.

L'entorn del jugador sempre ha mostrat interès perquè Rubio completi la formació al DKV Joventut complint el seu actual contracte abans de donar el salt definitiu a l'NBA. Tot i això, el seu representant, Germán González, ha explicat aquest dissabte en declaracions al diari "Mundo Deportivo" que en un termini màxim d'un mes decidiran si Ricky Rubio es presentarà al "draft" del 2009 o s'esperarà a fer-ho més endavant.

Anar al contingut