Barcelona

Sue Grafton i Michael Connelly, noms propis de la setmana de la novel·la negra de Barcelona

Sue Grafton i Michael Connelly seran alguns dels noms propis de la BCNegra, que farà una nova edició, la cinquena, el proper mes de febrer. Entre el 2 i el 7 del mes que ve, una vuitantena d'escriptors de diferents països, editors i traductors, debatran a Barcelona sobre la vigència del gènere. Aquest any, Michael Connelly rebrà el Premi Carvalho. Sue Grafton, creadora de la detectiu Kinsey Millhone, serà una de les convidades de renom de la trobada que també comptarà amb la participació de Francisco González Ledesma, Juan Madrid o Andreu Martín, entre d'altres.

Actualitzat
En la presentació de l'acte, Paco Camarasa, comissari de BCNegra, ha destacat les activitats que es faran per recordar els periodistes que, en l'època del franquisme, van relatar a "El Caso" la part més fosca de la societat del moment.

Durant la setmana de la novel·la negra, s'homenatjarà Vázquez Montalbán amb la inauguració d'una plaça al Raval i també altres escriptors, com el sicilià Leonardo Sciascia i el xilè Roberto Bolaño, també desaparegut.
Anar al contingut