Barcelona

La fira internacional de moda urbana Bread & Butter deixa finalment Barcelona

Barcelona viu els últims dies de la fira Bread & Butter a la ciutat. L'edició d'enguany és l'última que viurà la capital catalana després que s'han confirmat les informacions que apuntaven a una possible marxa del saló. El president de la fira de moda urbana, Karl-Heinz Müller, ha anunciat que el Bread & Butter marxa de Barcelona tot i que no ha confirmat si serà Berlín la ciutat que l'estiu que ve acollirà aquesta trobada internacional de moda urbana. Müller no ha donat gaires explicacions i s'ha limitat a argumentar que "ha arribat el moment de canviar".

Actualitzat
Segons els organitzadors, la decisió és conseqüència de la mateixa filosofia del saló, que va arribar a Barcelona per organitzar una sola edició i s'hi ha quedat vuit anys. Les paraules de Müller assegurant que "ha arribat el moment de canviar" evidencien aquesta voluntat de marxar de la ciutat. Tot i això, el president del Bread & Butter s'ha desfet en elogis cap a la capital catalana. Assegura que "ha estat impressionant el que s'ha aconseguit a Barcelona"; textualment afirma que ha estat "una meravella" i que han crescut i s'han format.

Müller atribueixi a Barcelona l'èxit d'haver–se "convertit en la fira líder d'aquest sector" i ha donat les gràcies a l'Ajuntament de la ciutat i a la Generalitat. Finalment, reafirma que la marxa "no té res a veure amb què alguna cosa no hagi funcionat".

La decisió no ha agafat ningú per sorpresa. De fet, la polèmica i els dubtes han acompanyat l'edició d'hivern del saló, que s'està fent des de dimecres a Barcelona.
Anar al contingut