Barcelona

Els museus municipals, gratuïts els diumenges a la tarda a partir de l'abril

Cada diumenge a la tarda, entre les 15.00 i les 20.00 hores, els museus de titularitat municipal seran gratuïts. Així ho ha anunciat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en la presentació de la programació cultural per al 2009. Els museus Picasso, Ciències Naturals, Ceràmica, Marès, Història de Barcelona, Arts Decoratives, Etnològic, Barbier-Mueller i el Palau de la Virreina són els que s'acolliran a aquesta iniciativa, a partir de l'1 d'abril.

Actualitzat
La proposta de l'Ajuntament de Barcelona vol afavorir l'assistència de públic i s'afegeix a la gratuïtat de tots els museus el primer diumenge de cada mes.

Jordi Hereu ha avançat que proposarà als consorcis que gestionen els museus de la ciutat que s'incorporin a la iniciativa. Aviat s'hi podrien afegir el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), la Fundació Tàpies, la Fundació Miró i el Museu Marítim.

Entre els esdeveniments previstos per al 2009, l'Ajuntament de Barcelona en destaca la celebració de l'Any Cerdà, que començarà l'11 de juny. Diverses activitats culturals, exposicions i seminaris commemoraran el 150è aniversari d'aquest pla urbanístic.
Anar al contingut