Madrid

Rajoy elogia les fotos de Sáenz de Santamaría i reconeix que el PP no hauria d'haver criticat les ministres per posar a "Vogue"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha elogiat les fotos de la portaveu parlamentària del seu partit, Soraya Sáenz de Santamaría, publicades al diari "El Mundo" i ha reconegut que el PP no hauria d'haver criticat les ministres del primer govern de Zapatero que van posar per a un reportatge de la revista "Vogue".

Actualitzat
En una entrevista a la cadena Ser, Rajoy ha qualificat les fotos de "molt maques" i ha assegurat que els polítics han de ser jutjats per la seva "activitat política" i no per la forma en què posen en una foto.

En aquest sentit, el principal líder de l'oposició ha assegurat que a Espanya "s'ha avançat molt en tolerància i respecte als altres, però encara no és prou". "Ens queda molt per recórrer", ha declarat Rajoy, que ha aprofitat l'ocasió per lamentar la polèmica arran del vestit que va portar la ministra de Defensa, Carme Chacón, durant la celebració de la Pasqua militar.
Anar al contingut