Chicago

El secretari del Tresor escollit per Obama, qüestionat per no pagar impostos

El secretari del Tresor escollit per Barack Obama sembla que té problemes per ser confirmat en el seu càrrec. Timothy Geithner ha comparegut al Senat per explicar per què no va pagar els impostos a la Seguretat Social entre el 2001 i el 2004. També s'ha sabut que va contractar una treballadora domèstica que no tenia els papers de residència en ordre. L'equip d'Obama reconeix els fets i els atribueix a un error ja solucionat.

Actualitzat
Una setmana abans de la investidura de Barack Obama com a president dels Estats Units, Timothy Geithner, designat com a futur secretari d'Estat del Tresor, ha comparegut al Senat per donar explicacions per no haver pagat part dels impostos a la Seguretat Social entre el 2001 i el 2004. Durant aquests anys, Geithner va treballar pel Fons Monetari Internacional com a autònom. També s'ha sabut que, durant un temps, Timothy Geithner va contractar una treballadora domèstica que no tenia els papers de residència en ordre.

L'equip de Barack Obama ha reconegut els fets i els ha atribuït a un error involuntari de Geithner, que ja ha resolt el deute econòmic amb Hisenda. Per l'equip del futur president nord-americà, el Senat no hauria de qüestionar la confirmació de Timothy Geithner al davant del Departament del Tresor.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut