Salou

L'oci nocturn a la costa catalana viu la pitjor temporada de la seva història

L'oci nocturn a la costa catalana viu la pitjor temporada de la seva història. Els empresaris asseguren que han perdut gairebé la meitat dels clients a les seves sales. A Salou, als bars i discoteques no els surten els números. No esperaven tanta gent com a l'estiu, l'època més forta, però els està fallant fins i tot la clientela que els feia rendible obrir a l'hivern. Calculen que les pèrdues superen els 15 milions d'euros i han hagut d'acomiadar cent persones. En ciutats com Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona la crisi no s'ha notat tant, perquè la gent pot accedir a peu o amb transport públic als locals d'oci.

Actualitzat
Discoteques i restaurants tancats en dissabte. Aquesta és la imatge d'un sector castigat aquest estiu i que ha entrat en crisi profunda durant aquestes festes de Nadal. Els empresaris de la zona no s'havien trobat mai en una situació similar. Parlen dels pitjors resultats de la història. I el pitjor encara ha d'arribar. Així ho creu Josep Otero, el president de l'Associació de Locals d'Oci Salou, que creu que hi haurà moltes empreses que hauran de tancar i que, per a d'altres, subsistir serà molt difícil.

A Salou, les previsions apunten a unes pèrdues de més de 15 milions d'euros. Volen demanar ajudes a les administracions, com la posada en marxa d'un transport públic alternatiu al cotxe o l'ampliació d'horaris els caps de setmana.

Més d'un centenar de persones s'han quedat sense feina pel tancament durant l'hivern de sis discoteques de Salou. Ara esperen que l'estiu els doni una mica d'oxigen.
Anar al contingut