Roma

Detenen tres actors de "Gomorra" acusats de pertànyer a la màfia

La pel·lícula "Gomorra", que explica les interioritats de la màfia napolitana, ha permès detenir tres dels seus actors, precisament, acusats de pertànyer a aquest grup en la vida real. La seva aparició a la pantalla gran ha permès identificar-los i arrestar-los. L'última detenció és la de Giovanni Venosa, actor que hi interpreta el paper de líder de la Camorra. La policia l'acusa d'extorsió i de tràfic de drogues. Els altres dos detinguts són Salvatore Fabbricino i Bernardino Terracciano. El film "Gomorra" es basa en un llibre que té el mateix títol i està escrit pel periodista Roberto Saviano. L'autor de l'obra ha hagut d'abandonar el seu país per les amenaces de mort que ha rebut per part de la Camorra.

Actualitzat
Venosa ja havia estat arrestat l'estiu passat per delictes relacionats amb el tràfic de drogues. Ara tenia uns dies de permís per passar les festes de Nadal amb la seva família. Hauria estat en aquest permís que Venosa hauria extorsionat alguns comerciants de Castel Volturno, al costat de Nàpols, en nom de la Camorra.

La investigació policial va començar quan la premsa local es va fer ressò d'aquestes extorsions. Aquesta informació, més les escoltes telefòniques i ambientals, van ajudar a la detenció de Venosa.

A la pel·lícula "Gomorra", Venosa hi interpreta el paper de mafiós que fins i tot ordena l'assassinat de diverses persones.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut