Los Angeles

Steve Jobs continuarà al capdavant d'Apple mentre es recupera d'un desequilibri hormonal

El fet que el conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, anunciés que no faria la conferència anual de Macworld i la seva pèrdua progressiva de pes havien aixecat tot tipus de rumors sobre el seu estat de salut i possibles malalties. Steve Jobs ha posat fi a aquestes elucubracions. En un comunicat, ha assegurat que té un desequilibri hormonal que fa que el seu cos consumeixi massa proteïnes, motiu de la pèrdua de pes. Jobs assegura que aquest desordre té curació i que ja ha començat el tractament.

Actualitzat
Unes sofisticades proves a la sang han confirmat aquest diagnòstic, segons explica un comunicat publicat a la web de la comunitat Apple.

Steve Jobs explica que els seus metges esperen que la recuperació i el tractament s'allarguin fins a finals de la primavera. "Continuaré com a conseller delegat d'Apple durant la meva recuperació", ha afegit.

Minuts després que ha començat la sessió a la borsa de Nova York, les accions d'Apple pujaven un 3,7% i cotitzaven per sobre dels 94 dòlars. Una bona notícia si es té en compte que en els últims sis mesos els seus títols han caigut un 44% tot i que han tancat el 2008 amb un creixement d'un 10%.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut