Barcelona

Comencen les obres de l'AVE a l'estació de Sant Andreu Comtal i reobren el túnel del passeig de Gràcia

Renfe comença aquest dimarts, dia de Reis, les obres de construcció de l'AVE a l'entorn de l'estació de Sant Andreu Comtal. Aquesta zona de la ciutat agafa el relleu del passeig de Gràcia on s'han fet obres per col·locar-hi una catenària rígida. El túnel del passeig de Gràcia s'ha reobert aquest dimarts a les 6 del matí.

Actualitzat
Adif comença aquest dimarts les obres de construcció de la línia d'alta velocitat a l'entorn de l'estació de Sant Andreu Comtal. Això suposarà que part de les vies de l'estació quedaran inoperatives i afectarà els serveis de Renfe de mitjana distància que enllacen Barcelona amb Tarragona, Tortosa, Reus, Lleida i Saragossa. Tots aquests combois iniciaran o finalitzaran el recorregut a l'estació de França.

D'altra banda, aquest dimarts a les 6 del matí s'ha reobert el túnel de Renfe del passeig de Gràcia de Barcelona. Després de 12 dies de treballs, la companyia ha acabat la nit d'aquest dilluns la col·locació de la catenària rígida que haurà d'evitar que es repeteixin algunes de les avaries que hi ha hagut últimament.

Les obres han provocat modificacions en els serveis de Rodalies des del 25 de desembre. Les obres també han obligat aquests dies a reestructurar el servei a la línia 2, Sant Vicenç de Calders-Maçanet, a la 10 de l'aeroport, i a la 7, Martorell-L'Hospitalet de Llobregat, així com el d'alguns trens de mitjana distància.
Anar al contingut