Cornellà de Llobregat

Es lliura a la policia el presumpte agressor de la dona morta a Cornellà

El ciutadà bosnià que la policia buscava en relació amb la mort de la seva companya sentimental a Cornellà s'ha entregat en un centre penitenciari de Barcelona. L'home, que ha quedat detingut, es troba a l'espera de ser interrogat sobre la mort de la dona pels agents que investiguen el cas. Els Mossos d'Esquadra van trobar dilluns en un habitatge de Cornellà el cadàver d'una dona de mitjana edat, també d'origen bosnià, que presentava signes de violència. L'entorn de la víctima ha assegurat que la dona l'havia denunciat diverses vegades per maltractaments i que el detingut va ser a la presó "per un fet semblant".

Actualitzat
Segons ha informat la policia catalana, la víctima hauria mort al pis en el qual residia com a conseqüència de les ferides causades per l'agressor, suposadament el company sentimental de la dona. En relació amb aquest presumpte cas de violència masclista, una quarantena de persones s'han sumat al minut de silenci convocat per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat com a mostra de rebuig a la mort de la veïna de la localitat, segons fonts municipals.

El consistori ha fet pública una declaració en la qual expressa el seu "rotund rebuig i indignació" a aquest acte criminal i condemna "qualsevol forma de violència que atempti contra la vida de les persones". L'Ajuntament ha recordat la seva "especial sensibilització" en els casos de violència de gènere "perquè atempta contra la vida d'una persona i és part d'una agressió col·lectiva que treballem per eradicar."
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut