Barcelona

El RACC dóna suport a la velocitat variable però demana també que sigui a l'alça

El Reial Automòbil Club de Catalunya (el RACC) dóna suport a l'aplicació de la velocitat variable, depenent de la situació, a les carreteres d'entrada i sortida de Barcelona. Ara bé, demana que aquesta flexibilitat també sigui a l'alça i que es permeti circular a més de 80 quilòmetres per hora per exemple de nit.

Actualitzat
El RACC ha valorat la mesura de la velocitat variable als accessos a la ciutat de Barcelona que s'aplicarà a partir de gener. Segons el president de la Fundació RACC, Miquel Nadal, la mesura també hauria de poder aplicar-se a l'alça de nit, quan les carreteres tenen menys trànsit del que és habitual.

El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, ja ha deixat clar que no es plantegen aquesta possibilitat. Tots dos han coincidit en la presentació de l'estudi del RACC sobre les carreteres on hi ha més risc de tenir un accident.

La carretera amb més risc

Continua encapçalant aquesta llista l'N-260 a la variant d'Olot, tot i que ha millorat últimament. En general, el risc de tenir un accident greu o mortal és elevat o molt elevat en un 19% de la xarxa analitzada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut