Lloret de Mar

Corbacho: "Estic absolutament convençut que s'arribarà a un acord de finançament"

Després que Zapatero refredés les expectatives d'aconseguir un acord sobre el model de finançament abans de final d'any, Celestino Corbacho s'ha mostrat optimista. El ministre de Treball i Immigració confia "absolutament" que es tancarà un acord abans del 2009 i que això permetrà al PSC votar a favor dels pressupostos de l'Estat per a l'any vinent. Corbacho creu que Catalunya seria la comunitat més perjudicada si els comptes del govern espanyol per al 2009 no tiren endavant.

Actualitzat
El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha fet aquestes declaracions en el Sopar de la Rosa del PSC, que s'ha fet aquest divendres a la nit a Lloret de Mar. Corbacho s'ha mostrat molt segur que el conseller Castells i Pedro Solbes i que el president Montilla i José Luís Rodríguez Zapatero tancaran un acord de finançament abans de finals d'any. 

El socialista creu que aquest acord permetrà al PSC votar a favor dels pressupostos de l'Estat per al 2009, i ha afegit que si no tiressin endavant la comunitat més perjudicada seria Catalunya.

Les declaracions del ministre arriben unes hores després que el president del govern espanyol ha dit que no es pot comprometre a garantir que l'acord estigui enllestit abans de Cap d'Any i que el conseller Castells ha plantat cara davant el seu partit dient que no es doni per fet el suport del PSC als comptes de Zapatero sense l'acord en matèria de finançament.
Anar al contingut