Madrid

Fraga afirma que s'hauria de "penjar" els partits nacionalistes

El president fundador del Partit Popular, Manuel Fraga, afirma que s'hauria de "penjar" els partits nacionalistes perquè representen el contrari de la defensa d'Espanya. Ho ha dit en el transcurs d'un esmorzar col·loqui a Madrid. Fraga, un dels pares de la Constitució, ha afegit que va ser un error posar a la Carta Magna la paraula nacionalitat i que això s'hauria de corregir "encara que disgustés una minoria".

Actualitzat
El president fundador del PP, Manuel Fraga, ha considerat que caldria ponderar el pes dels partits nacionalistes "penjant-los d'algun lloc". Fraga, davant la pregunta de si podia concretar a què s'estava referint, ha respost: "El nacionalisme, per definició, és el contrari a la defensa d'Espanya."

En un esmorzar informatiu del Fòrum Nova Societat, el senador del PP ha respost així en ser preguntat per si creu que caldria ponderar el paper i el pes dels partits nacionalistes.

Fraga ha expressat així mateix el seu "profund menyspreu" per les paraules del diputat d'ERC Joan Tardà en un acte de les joventuts del seu partit en l'aniversari de la Constitució, en què va anomenar "corrupte" el Tribunal Constitucional i va cridar "mori el Borbó".

Fraga, qui s'ha mostrat "escandalitzat" per aquestes paraules de Tardà, ha començat la seva intervenció recordant el 30 aniversari de la Carta Magna celebrat dissabte passat "de manera molt original" i, en aquell moment, s'ha referit al diputat d'ERC i ha recordat que "va aprofitar" aquest esdeveniment "per insultar el rei mateix".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut