Barcelona

Surt a la venda el disc de "La Marató" de TV3

Diumenge "Ja surt el sol" amb el disc de "La Marató" de TV3. Ja es pot aconseguir als quioscos amb els principals diaris al preu de nou euros. Els diners aniran destinats a la causa d'aquest any, la lluita contra les malalties mentals greus. El CD incorpora un tema col·lectiu: "Ja surt el sol", un d'inèdit i setze versions de cançons conegudes. S'hi podran descobrir, entre d'altres, artistes com Estopa, Lolita o Manolo Escobar cantant per primer cop en català. El disc també ofereix una clau d'accés per baixar-se d'internet un videojoc que ajuda a comprendre millor les malalties mentals.

Actualitzat
Avui es posa a la venda el disc de "La Marató" de TV3. Al CD d'aquest any s'hi troben coneguts cantants espanyols que s'atreveixen amb el català com Lolita Flores o Manolo Escobar. Es tracta de 16 versions de cançons molt conegudes adaptades al català que tenen com a eix central conceptes associats a les malalties, com la superació personal davant el patiment.

Per primera vegada hi apareix una cançó col·lectiva: "Ja surt el sol", que es pot veure en aquest videoclip. Es tracta d'una traducció del "Here comes the sun" del beatle George Harrison. També hi ha una cançó inèdita, "Només amb força", feta expressament per al disc, un tema escrit i interpretat per Arianna Puello i Flavio Rodríguez en clau de hip-hop. Al disc s'hi poden trobar bandes joves que habitualment no sentim cantant en català com Sidonie, Pastora o Love of Lesbian. Una de les apostes més complexes és fer cantar intèrprets mediàtics espanyols en la nostra llengua, com Lolita Flores versionant "El meu carrer" de Joan Manuel Serrat.

Se n'han distribuït 150.000 còpies, que es vendran només avui amb els principals diaris, a un preu de nou euros. Aquest any s'incorporen sis diaris més a la distribució i venda del disc, inclosos dos d'esportius. Els diners aniran destinats a la causa d'aquest any, la lluita contra les malalties mentals greus.
Anar al contingut