Hoquei sobre patins

El Lleida Llista guanya per la mínima el Reus, en el partit d'anada de la final de la Copa CERS

El Lleida Llista s'ha imposat per la mínima a l'Arenamar Reus, en el partit d'anada d'una final íntegrament catalana de la Copa CERS. Els reusencs han dominat la primera part i s'han avançat abans del descans amb un gol de Selma. En la represa, els lleidatans han empatat per mitjà de Joan Carles, però Caldú ha fet l'1 a 2 poc després. En la recta final, els locals han remuntat amb gols de Cáceres i Joan Carles i hauran de defensar una mínima renda d'un gol en el partit de tornada a la pista del Reus.

Actualitzat
L'Arenamar Reus Deportiu ha estat l'equip dominador en el primer temps, en què ha enviat fins a tres llançaments al pal. En aquest període, el Lleida Llista tampoc ha aprofitat un penal llançat per Jordi Molet, que ha topat dues vegades amb l'oposició del porter visitant, Joan Carles Vadillo. L'empat a zero no s'ha trencat fins a dos minuts abans del descans, quan Javier Selma ha avançat el conjunt reussenc. En començar la segona part, el Lleida també ha enviat una pilota al pal, concretament d'Eduard Polan, però, pocs instants més tard, després d'un gol anul·lat als visitants, els locals han empatat per mitjà de Joan Carles, en el minut 32. Un empat que s'ha desfet només un minut després, quan Xavier Caldú, en una acció de penal, ha superat la porteria defensada per Guillem Trabal i ha fet pujar l'1 a 2 al marcador. L'equip que entrena Francesc Monclús ha fallat una altra pena màxima llançada per Miquel Plaza, però, poc després, Nani Cáceres ha tornat a igualar el matx, un equilibri que s'ha desfet en l'últim minut de partit, quan Joan Carles ha fet pujar el definitiu 3 a 2 al marcador. D'aquí a tres setmanes, es jugarà a Reus el partit de tornada que decidirà el campió de la Copa de la CERS.