Barcelona

Dos joves motoristes de 19 i 24 anys morts en poques hores a Barcelona i Castellar del Vallès

El col·lectiu motorista és un dels més vulnerables al volant i aquest dissabte, amb escasses hores de diferència, ha tornat a quedar palès. Dos joves, un noi de 19 anys i una noia de 24 anys, han perdut la vida en dos accidents. L'un ha tingut lloc a Castellar del Vallès i ha passat en col·lisionar la moto amb un arbre. L'altre, ha passat a la ciutat de Barcelona, a la cruïlla dels carrers de Balmes i València. En aquest cas el xoc ha estat contra un tot terreny.

Actualitzat
Una motorista de 24 anys ha mort a Barcelona després de xocar amb un tot terreny. L'accident s'ha produït a la cruïlla entre Balmes i València i ha passat a dos quarts de quatre de la tarda. El tot terreny, un Nissan Navara, que circulava pel carrer de València, ha impactat contra la moto, una Honda PS, que baixava pel carrer de Balmes. La moto ha sortit disparada contra el xamfrà i, després d'impactar contra una paperera, ha quedat trencada en tres parts. La conductora ha mort a l'acte mentre el conductor del vehicle ha prestat declaració per esclarir les circumstàncies de l'accident.

D'altra banda, un jove de 19 anys veí de Castellar del Vallès ha mort també aquest dissabte a la tarda després que la moto amb què circulava ha topat contra un arbre a aquest municipi del Vallès Occidental. La col·lisió ha passat al quilòmetre 126 de la carretera de Sentmenat i, segons els Bombers de la Generalitat, cap altre vehicle s'ha vist implicat en l'accident. Quatre dotacions dels bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut