Ginebra

L'exdirector general del banc suís UBS renuncia als 8 milions d'euros que li corresponien de complement de sou per la crisi

L'exdirector general del banc suís UBS, molt tocat per la crisi financera, ha decidit renunciar als 8 milions d'euros que li corresponen com a complement del sou. Segons ha dit a la premsa, és una manera d'expressar la solidaritat amb la resta de dirigents i treballadors del banc, que considera que fan una feina remarcable en un moment molt difícil.

Actualitzat
L'UBS és el banc suís més tocat per la crisi financera. És també el primer que ha recorregut als 60.000 milions d'euros del pla de rescat del govern. Aquest dissabte, en un altre article a la premsa, el ministre de Finances va demanar directament a tots els dirigents de l'UBS que renunciïn als seus complements salarials, perquè creu que no se'ls mereixen. 

Després de la petició del ministre de Finances UBS ha anunciat la intenció de reclamar a antics directius a la seva assemblea general que es tornin els complements rebuts.
Anar al contingut