La Roca del Vallès

Tres baralles amb ferits en menys de dues setmanes a la presó de Quatre Camins

En menys de dues setmanes hi ha hagut tres baralles al centre penitenciari de Quatre Camins de la Roca del Vallès, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. Aquestes baralles han acabat amb un funcionari amb lesions al cap i dos interns amb diverses ferides. La causa sembla que és una revenja per afers de drogues.

Actualitzat
Segons han explicat fonts sindicals, la baralla en què van participar més presos va tenir lloc el diumenge 26 d'octubre. Sis interns del mòdul 1, els més perillosos, que ja van protagonitzar un motí fa quatre anys, van pegar un altre intern a dins de la cel·la. El funcionari que els va separar està de baixa des de llavors i a la víctima la van atendre als serveis mèdics de la mateixa presó. 

El dimarts i el diumenge següents hi va haver més incidents, en què es van utilitzar punxons casolans fets amb materials procedents dels tallers educatius, amb un balanç d'un intern ferit i altres contusionats. Les mateixes fonts denuncien que és insuficient el nombre actual de funcionaris, quatre més el cap d'unitat, per vigilar mòduls de 250 interns.
Anar al contingut