Oviedo

Els creadors de Google recullen el Premi Príncep d'Astúries de comunicació

Larry Page, qui va fundar Google amb Sergey Brin, diu que se sent sorprès per l'èxit del cercador d'internet des de la seva creació ara fa 10 anys. El cofundador del cercador per internet ha viatjat a Oviedo per recollir el Premi Príncep d'Astúries de comunicació i humanitats, en una cerimònia que ha tingut lloc aquest divendres al vespre. El guardó se li ha concedit per la revolució que ha suposat en l'accés al coneixement.

Actualitzat
En una roda de premsa abans de recollir el guardó, Page ha dit que el cercador permet que molta gent doni per fet que trobarà informació de qualitat a internet. L'home que va fundar Google amb 23 anys ha dit sentir-se "encantat" pel premi, però que també suposa responsabilitat.

Page ha afirmat que l'objectiu de Google és buscar la qualitat per fer els ordinadors intel·ligents i ha reconegut que l'èxit del cercador també s'ha vist afavorit per les millores que s'han introduït als ordinadors perquè tinguin més capacitat. El cofundador de Google és optimista i creu que el seu negoci seguirà creixent.
Anar al contingut