Barça

L'Ajuntament de Barcelona acorda reclamar a TMB la parada Camp Nou

L'Ajuntament de Barcelona ha acordat reclamar a l'Autoritat del Transport Metropolità que la parada Campus Sud de la futura línia 9 de metro passi a dir-se Camp Nou, en resposta a la campanya del programa del 33 "Hat Trick Barça", a la qual es van sumar moltes entitats de la ciutat i de Catalunya, i de la sol·licitud del FC Barcelona. La decisió s'ha pres amb l'únic vot en contra, el d'Esquerra Republicana.

Actualitzat
La Comissió de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona instarà l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que l'estació de la futura línia 9 del Metro Campus Sud passi a anomenar-se Camp Nou, com l'estadi del FC Barcelona.

La comissió ha aprovat, amb els vots a favor de tots els grups excepte el d'ERC, una proposta en aquest sentit presentada per CiU que recull la petició del FC Barcelona i altres entitats, entre elles TVC. Precisament, entre els motius amb què ERC ha justificat el seu vot en contra és la seva posició "que es decideixi un nom perquè hi ha una campanya a favor d'una televisió", el que considera "una frivolitat" que s'afegeix a pretendre, "no proposar", una denominació a una estació que no existeix.

De la seva banda, la regidora de Seguretat, Assupmpta Escarp, encara que ha manifestat el vot a favor del PSC a la proposta de CiU per "elevar-la a l'ATM perquè l'analitzi", també ha expressat els seus dubtes sobre la conveniència de "significar" donant el nom Camp Nou a la que serà la tercera de les estacions situades als voltants de l'estadi del FC Barcelona perquè hi pot "concentrar" massa gent, especialment l'arribada de fora de Barcelona.
Anar al contingut