Barcelona

Onada d'intents de robatori amb una simulació del Facebook

Un fabricant de programari de seguretat ha detectat una onada d'intents de robatori a través d'una pàgina web que imita l'aparença del Facebook. Els "spamers", és a dir, els que envien correus de forma massiva, ofereixen suposades cites amoroses si s'accedeix a un enllaç adjunt. Aquest enllaç és una recreació exacta del Facebook i d'aquesta manera els "spamers" poden accedir a dades personals. Un cop han entrat al compte de l'usuari intenten obtenir-ne informació confidencial dels blogs de les converses, recollir adreces electròniques o infectar equips amb virus informàtics.

Actualitzat
El Facebook, però, no s'atura. Ara es planteja oferir música en línia, especialment després que el seu competidor MySpace també s'hi va posar. En concret, el Facebook oferirà l'opció d'escoltar música al portal, però sense la possibilitat de descarregar-la.

Segons informa "The New York Times", el cap del Facebook, Mark Zuckerberg, manté converses amb diferents portals d'internet que ofereixen música per "streaming" com iLike.com, iMeem.com o Rhapsody.com. Zuckerberg també s'hauria reunit amb representants de la indústria discogràfica.

L'any passat, MySpace va començar a oferir l'accés i descàrrega de milers de cançons des del seu portal, amb el suport d'algunes de les principals discogràfiques mundials.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut