Barcelona

Una dona ferida lleu en ser atropellada per un tramvia a la Diagonal

Una dona de 53 anys ha resultat ferida lleu després de ser atropellada per un tramvia de la línia Trambesòs entre l'avinguda Diagonal i el carrer de Ciutat de Granada de Barcelona. Fonts de l'Hospital de Sant Pau asseguren que la dona pateix contusions lleus, no greus com s'havia apuntat en un principi. Pateix alguns cops al cos, un dels quals al cap, i per això es quedarà 24 hores ingressada al centre en observació. Segons ha informat Tram en un comunicat, diversos testimonis han relatat que, en el moment de l'accident, la dona estava travessant el pas de vianants amb el semàfor en vermell.

Actualitzat
El conductor del tramvia ha activat els senyals acústics reglamentaris i el fre d'urgència i, encara que han funcionat correctament, no ha pogut evitar l'atropellament. 

L'accident ha obligat a interrompre durant uns 35 minuts el pas de tramvies a la línia T4 del Trambesòs des de Ciutadella-Vila Olímpica fins a Glòries i des de Sant Adrià fins a Maresme. A més, també s'ha hagut de restringir un carril de trànsit rodat a l'avinguda Diagonal, en sentit descendent.
Anar al contingut