Madrid

La fira SIMO no se celebrarà aquest any per l'absència de les grans empreses

La fira d'informàtica SIMO, el Saló Internacional d'Informàtica Multimèdia i Telecomunicacions de Madrid, aquest any no es farà. Les grans empreses del sector han anunciat que no aniran a la trobada, segons han informat fonts del saló. Des de l'organització, han dit que estan treballant en un nou projecte per al sector. La 48a edició s'ha anul·lat després de la negativa de Telefónica, Vodafone, Orange, Microsoft, Toshiba, Lenovo, Fujitsu i Siemenes, entre d'altres.

Actualitzat
La Institució Firal de Madrid (Ifema), responsable de l'organització del SIMO, ha anunciat que el projecte en què ja està treballant per al 2009 serà totalment renovat i innovador. La nova proposta agafarà el relleu d'una fira que havia anat decaient. Toshiba, una de les empreses que més van defensar la fira, ja va advertir l'any passat que s'estaven replantejant l'assistència i van reclamar un canvi profund de plantejament del certamen.

El cost de l'assistència a SIMO, la menor afluència de visitants en una fira més reduïda i el context actual de crisi, que obliga a reduir costos, han estat l'argument a què s'han aferrat les companyies. El SIMO s'havia de dur a terme entre l'11 i el 16 de novembre.
Anar al contingut