Motociclisme

Toni Elias deixa Ducati per tornar a l'equip Honda Gresini

L'italià Fausto Gresini, propietari de l'escuderia San Carlo Honda Gresini, ha confirmat l'estructura del seu equip per a la temporada 2009 del campionat del món de MotoGP. Com ja era d'esperar, la gran novetat és la inclusió de Toni Elias. El de Manresa serà el tercer pilot, juntament amb Pedrosa i Dovizioso, que disposarà del suport directe de la marca japonesa.

Actualitzat

Tot i que era un secret de domini públic, només arribar a Austràlia s'ha confirmat el que ja pràcticament tots sabien i és que Toni Elias, després del seu pas per Ducati, torna novament a l'equip amb que va aconseguir la seva primera victòria en la categoria reina. Elias serà el tercer pilot, a part dels dos que integren l'equip oficial d'HRC (Honda Racing Corporation), el també català Dani Pedrosa i l'italià Andrea Dovizioso, que disposarà d'una de les Honda RC 212 V assistida directament per la fàbrica japonesa, principal requisit del pilot de Manresa per decidir-se.

El pilot de Manresa ja va estar integrat en l'estructura de Fausto Gresini durant les temporades 2006 i 2007 i amb ella va aconseguir la seva primera victòria en un duel mà a mà amb l'italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) en el Gran Premi de Portugal del 2006, a Estoril.

Anar al contingut