Barcelona

El web de TV3 guanya el premi ÑH al millor disseny periodístic i el 3cat24 n'és finalista

El web tv3.cat ha guanyat el premi ÑH al millor del disseny periodístic d'Espanya i Portugal. Aquests premis, que arriben enguany a la cinquena edició, els atorga la secció espanyola de la Society for News Design (SNDE) i el diari "Heraldo de Aragón". El premi que ha rebut el portal de Televisió de Catalunya pertany a la categoria del millor disseny d'entre els webs de més de 10 milions de pàgines vistes al mes. El 3cat24, el portal informatiu de la CCMA que estàs consultant, ha quedat finalista en la categoria de millor disseny de webs amb menys de 10 milions de pàgines vistes al mes. Un altre portal de la Corporació, Catclàssica, ha rebut una menció especial per la seva innovació.

Actualitzat

El de TV3 ha estat premiat per davant d'Elpais.com, que ha quedat finalista. El 3cat24 ha estat finalista en la categoria de fins a 10 milions de pàgines vistes, en què Soitu.es s'ha endut el principal guardó. Per últim, el portal de música clàssica dedicat als autors catalans Catclàssica ha rebut una menció per la seva innovació.

L'entrega dels premis serà el 14 de novembre a Saragossa, durant la clausura del cinquè congrés dels premis ÑH. Aquests guardons va ser creats per impulsar la qualitat del periodisme visual i aposten per una aproximació entre el disseny, la fotografia, la infografia i la il·lustració. En aquesta edició, els premis ÑH han registrat un rècord de candidatures presentades, amb un total de 62 mitjans de comunicació d'Espanya i Portugal.

Anar al contingut