Barça

Eto'o marca el seu gol número 100 amb el Barça

Amb els dos marcats en la victòria del Barça contra el Betis (3-2), Samuel Eto'o suma ja cent gols amb la samarreta del Barça. En les seves cinc temporades com a blaugrana, Eto'o ha fet 80 gols en Lliga, 17 a la Lliga de Campions, 2 a la Copa del Rei i un al Mundial de Clubs. Només se li han resistit dues competicions oficials: la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Europa. Per cert, quan aquest dijous li han preguntat si seria el mateix jugador de fa un parell de temporades, ha dit que no. Però també ha deixat clar que està en forma i amb ganes de marcar gols.

Actualitzat

Encara que a principi d'aquesta campanya ni el club ni l'entrenador blaugrana, Josep Guardiola, comptaven amb ell, Eto'o ha tornat a convèncer tothom que, malgrat haver patit dues importants lesions en les dues últimes campanyes, no ha perdut, als 27 anys, el seu instint golejador.

Centenari contra el Betis

Havia de ser contra el Betis. És l'equip al qual ha fet més gols, 9, des que porta la samarreta del Barça. Ahir n'hi va fer dos. Els que feien 99 i 100 en una llista que, pel que ha dit el camerunès, no tenia controlada. El primer que va fer no passarà a la història, va ser de penal contra el Racing, però la majoria dels seus gols han estat importants. Molts han donat punts o títols. El que va fer al camp del Llevant el 15 de maig del 2005 va significar una Lliga. Un any i dos dies més tard en feia un altre encara amb més importància. L'1-1 en la final de París. Ha marcat gols esplèndids, com el que va fer en Champions contra el Panathinaikos. Altres difícils d'oblidar, pel moment, pel rival i per com els ha fet. Una cosa té ben clara. No es plantarà als 100.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut