Martorell

Detingut a Martorell el conductor d'un autocar amb el carnet de conduir fals

Els Mossos van detenir diumenge un noi de 29 de nacionalitat brasilera i veí de Barcelona per conduir un autocar amb el carnet de conduir fals. La detenció es va fer a l'AP-7, a l'altura del peatge de Martorell, quan una patrulla de trànsit dels Mossos d'Esquadra va veure un autocar amb una persona asseguda al passadís. Els agents van aturar el vehicle i van comprovar que es tractava del segon conductor de l'autocar i que tenia el carnet de conduir fals que, segons va reconèixer, havia comprat a Barcelona. La policia també va descobrir que el detingut era a Espanya en situació irregular. Els agents el van traslladar a la comissaria de Martorell i aquest dilluns ha passat a disposició judicial. L'han deixat en llibertat amb càrrecs.

Actualitzat

Tot i que en el moment de la detenció l'autocar no el conduïa ell, els Mossos van analitzar el tacògraf del vehicle i van comprovar que el detingut figurava com a segon conductor i reflectia que havia conduït aquell mateix dia.

L'autocar interceptat feia el trajecte Barcelona-Pamplona-Sant Sebastià i hi viatjaven 60 persones, que van poder continuar el recorregut perquè almenys el primer conductor sí que tenia els permisos en regla.

 

Anar al contingut