Barcelona

El conductor de l'autobús que va causar dos morts al Carmel declara que li van fallar els frens

La Guàrdia Urbana de Barcelona ja ha pres declaració al tercer conductor present en l'accident d'autobús de dissabte al barri del Carmel, on van morir dues persones. És un home que portava una furgoneta i que, segons els testimonis, també s'hauria discutit amb el conductor de l'autobús abans que reprengués la marxa i tingués el sinistre. La seva declaració acaba de completar l'atestat del cas, que ja s'ha entregat al jutge. Segons ha pogut saber TV3, el conductor de l'autobús hauria apuntat a una fallada de frens com a possible causa de l'accident.

Actualitzat
Continuen les investigacions per aclarir les causes del tràgic accident que va acabar amb la vida de dues persones al barri del Carmel de Barcelona. L'atestat ja està en mans del jutge i segons ha pogut saber TV3, el conductor de l'autobús ha afirmat en la seva declaració que en el moment del sinistre li van fallar els frens.

Després que aquest diumenge prestessin declaració el conductor de l'autobús i el de la furgoneta que estava mal aparcada, aquest matí ho ha fet el del tercer vehicle implicat, una altra furgoneta. La Guàrdia Urbana ha localitzat el conductor després que els testimonis de l'accident apuntessin que una altra furgoneta estaria relacionada amb els fets.

Segons aquestes informacions, el conductor de l'autobús no hauria discutit només amb el conductor de la furgoneta mal aparcada, sinó també amb el d'una altra que venia en direcció contrària i que també volia girar pel carrer de Dante Alighieri. Acabats els crits, aquest segon vehicle hauria marxat de manera molt agressiva.

Dos ferits encara ingressats


L'accident va tenir lloc dissabte passat, quan l'autobús, que feia un trajecte urbà, hauria perdut el control al carrer de Dante Alighieri i s'hauria encastat contra l'entrada d'un pàrquing. A causa de l'accident, que va passar cap a tres quarts de dotze del migdia, van morir una nena de 10 anys i una dona.

Una desena de persones van quedar ferides, però en aquests moments només dues dones ferides lleus continuen ingressades a l'Hospital de Sant Pau.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut