París

El Papa arriba al santuari de Lourdes després d'una missa multitudinària a París

Benet XVI ha arribat al santuari de Lourdes on s'estarà fins dilluns després d'haver oficiat una missa multitudinària a París. Més de 200.000 persones s'han reunit a l'esplanada dels Invàlids per seguir en directe la missa oficiada pel pontífex, entre les quals milers de joves. Durant l'homilia, Benet XVI ha recomanat als seus fidels allunyar-se de la idolatria, una pràctica que ha qualificat d'"escàndol" i de "pesta", i també de la cobdícia i de l'amor als diners.

Actualitzat

El Papa ha arribat al santuari de Lourdes poc abans de les 7 de la tarda i s'hi estarà fins dilluns. La seva visita està emmarcada en la celebració del 150è aniversari de les aparicions de la Verge i s'espera que atregui uns 180.000 peregrins.

A París, el pontífex ha entrat a l'esplanada dels Invàlids amb el seu papamòbil des d'on ha saludat els milers de fidels que l'estaven esperant i s'ha dirigit a l'altar preparat per a l'ocasió.

Durant l'homilia, Benet XVI ha fet una crida a la societat perquè eviti la idolatria, que segons ell, és una falta greu, una pesta. També ha denunciat que l'afany de tenir diners i poder allunya l'home del seu objectiu.

Aquest dissabte a la tarda, el Papa s'ha desplaçat a Lourdes, el santuari marià més important d'Europa. Allà Benet XVI commemorarà els 150 anys de l'aparició de la Verge a una jove pastora, que assegurava haver vist la Mare de Déu en divuit ocasions el 1858.

Anar al contingut