Vallirana

Uns 120 alumnes de Vallirana hauran de començar el curs en un restaurant

Dilluns comença el curs però no totes les escoles estaran a punt. Hi ha centres nous que no estan acabats i en d'altres que han aprofitat l'estiu per fer reformes encara hi ha els paletes. Hauran de buscar alternatives per acollir els alumnes. És el cas de més d'un centenar d'alumnes de Vallirana, que hauran de començar el curs en un restaurant.

Actualitzat
Uns 120 nens de Vallirana començaran les classes dilluns en un restaurant de bodes i celebracions. L'escola on havien d'anar no està acabada, i l'amo del restaurant, que és al costat, els va cedir part de les instal·lacions. En un principi, els pares hi van estar d'acord, com a solució d'urgència, però ara diuen que se senten enganyats perquè afirmen que se'ls va prometre 2 salons i dos patis i al final les instal·lacions disponibles han quedat reduïdes a la meitat.

Segons el Departament d'Educació, les obres de l'escola Campderrós s'han endarrerit per les pluges dels mesos anteriors i per la vaga de transportistes. Insisteixen que la solució del restaurant és temporal i que els mòduls de parvulari, que són els més avançats, estaran llestos abans del 10 d'octubre.
Anar al contingut