Madrid

Aznar nega ser el pare del fill que espera la ministra de Justícia francesa

José María Aznar ha desmentit categòricament ser el pare de la criatura que espera la ministra de Justícia francesa, Rachida Dati. Mitjançant un comunicat de la FAES, el laboratori d'idees del PP, l'expresident del govern espanyol ha qualificat de "total i completa falsedat" la informació que ha publicat aquest dimecres el diari marroquí "L'Observateur". En el comunicat també s'informa que s'emprendran accions legals "de manera immediata" contra tothom que hagi difós aquesta informació. Els mitjans de comunicació han centrat l'atenció en la ministra francesa, d'origen algerià i soltera, que ha confirmat que està embarassada però no ha desvelat la identitat del pare.

Actualitzat

El dia ha començat amb la confirmació per part de Rachida Dati del seu embaràs. "Vull ser prudent perquè encara no està consolidat. Encara estic en zona de risc. Tinc 42 anys", ha afirmat la ministra de Justícia, segons ha informat el diari "Le Monde". Davant el setge periodístic, aquesta política d'origen algerià i soltera ha rebutjat totalment fer públic el nom del pare i ha advertit que no pensa donar cap informació més de caràcter privat.

Després, però, el diari marroquí "L'Observateur" ha publicat que el pare no era marroquí ni francès, sinó espanyol i, a més a més, l'expresident José María Aznar. Davant aquesta informació, la FAES ha passat a l'acció i ha remès a l'agència de notícies Efe un comunicat en què desmenteix tenir-hi cap relació i avisa que denunciarà els mitjans que es facin ressò del rumor.

Anar al contingut